5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

için yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çalışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile uyma eylemek ve rastgele bir arızada giderilmesini hazırlamak önemlidir.

Sülale ve büro kabilinden mekanların giriş kapkaloriın güvende olması aşamasında “Kapı kaç kere kilitlenmeli?” sorusunun…

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz mualla evetğu alanlarda da tercih edilir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mamultır ve ekseri çağcıl binalarda kullanılır.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle ivedi durumlarda binanızın emniyetliğini sağlamlayabilirsiniz.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

Dosdoğru yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye olumlu raporunun hileınması için en önemli adımdır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek kucakin kullanılmaktadırlar.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir Yangın Çıkış Kapısı pim mekanizması ile kolayca açılması sağlanabilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına onat faik birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Kanatlar ortamında yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin dayanak plakaları mevcuttur.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page